”Unhurried since 1833”

Glengoyne har produceret exceptionel single malt whisky i næsten 200 år. Hele produktserien bliver fadlageret i de fineste egetræsfade i traditionelle ”dunnage” lagerhaller. Glengoyne holder fast i sine seks principper: Lufttørret byg – helt uden røg, den langsomste whisky-destillering i Skotland, sjældne og dyre sherryfade, omhyggelig lagring ved stabil temperatur, naturlig farve samt tradition. Resultatet er en mere subtil og kompleks whisky, som har bevaret alle de delikate aromaer og smagsstoffer fra malten.

Selvom Glengoyne er ”Skotlands langsomste destilleri” står tiden ikke stille, og de har netop redesignet deres emballage. I forbindelse med det nye design har de også haft fokus på materialerne i deres gaveæsker, så de fremadrette er baseret på genbrugsmaterialer, hvilket vil sige, at de er 100% genanvendelige, fri for plastik samt produceret af lokale materialer fra Skotland. Hele denne proces resulterede i prisen ”Best Green Packaging Design – Spirits” i 2020 fra ”The Drinks Business”

Det er ikke kun på emballagen, at Glengoyne har fokus på bæredygtighed. I alle processer tager de højde for bæredygtighed, f.eks. ved kun af bruge vindenergi og rensning af spildevandet på deres eget rensningsanlæg. Kort sagt et gammelt traditionsrigt destilleri som tager ansvar, og går forrest i kampen om en grønnere klode.

Se vores udvalg af produkter fra Glengoyne