That Boutique-Y Julekalender

That Boutique-Y Gin Julekalender

 

That Boutique-Y Julekalender indeholder 24 forskellige flasker gin med 3 cl i hver flaske. Så er der lige nok til at slutte dagen af med en skøn gin cocktail. Alle flaskerne er unikke, og på den måde får du en gennemgang af, hvad de har at byde på.

 

Du kan bestille That Boutique-Y Julekalender her

 

That Boutique-Y Gin Company laver frugtrige og innovative gin, som er basseret på “rå-gin” fra nogle af verdens bedste destillerier. Hver gin indeholder en unik historie, og alle deres gin adskiller sig markant fra andre gin i stilen. Det giver sig også til udtryk i deres smukke, farverige og originale etiketter, som fanger øjet. Denne serie af gin vil uden tvivl tilføje noget helt unikt til dit sortiment.

 

Du kan læse mere om de forskellige dages gin herunder.

 

Her kan du læse mere om That Boutique-Y Gin Company

That Boutique-Y Gin ABM UK: GINgle all the Way

 

24. december

Det er virkelig den mest fantastiske tid på året, og vi er kommet i den ultimative julestemning. Den har et lille gnist, en masse gin og en fantastisk smag. Den er blød, sød og citronagtig og pakket ind i et aromatisk kram af kakao.

Vi har samlet det hele den festlige stemning i That Boutique-Y Gin ABM UK: GINgle all the Way, du kan dele med dine venner over julen.

 

That Boutique-Y Gin Bush Tucker Gin - Chilgrove Spirits

 

 

23. december

England og Australien er muligvis langt væk fra hinanden, men folkene bag Chilgrove Spirits fører dem samme med deres Bush Tucker Gin. Ginnen indeholder fire ingredienser fra England og fire fra Australien – ligesom Chilgrove Bluewater Gin. men forskellen er at noterne af citron myrte er skruet gevaldigt op.

That Boutique-Y Gin Bush Tucker Gin – Chilgrove Spirits har noter af ferskner og citronsorbet i duften. Senere dukker der pebermynte op. Blomstrende vanilje og anis hænger ved. I smagen bryder kiwi og tamarillo igennem den delikate citrongræs for at give en kompleks sødme. Boblende peber og kanel bryder også frem. Eftersmagen er blød.

 

 

That Boutique-Y Gin Louche Lemon Decadence Gin

 

22. december

That Boutique-Y Gin Louche Lemon Decadence Gin er en lusket men sofistikeret og ekstremt lækker gin. Denne aftapning er propfyldt med olier fra destillationen for at sikre bliver uklar, når den blandes med tonic. Ginnen, som er meget citrusfyldt, blev skabt af en kombination af friske Amalfi- og Sorrento-citronskaller. Den gør sig godt i en klassisk G&T, en Martini eller en Last Word.

Duften er lækker og dog skarp cloudy limonade, sorbet citrondråber og en underliggende antydning af koriander. Smagen rummer en citrusagtig sødme, et udbrud af frisk citronsaft. Der er kandiseret citronskal og et strejf af peberkorn. I eftersmagen vender limonaden tilbage, og et sidste pift efterladen smagen af citronslik.

 

That Boutique-Y Gin Double Barrelled Gin - Cotswolds

 

 

21. december

That Boutique-Y Gin Double Barrelled Gin – Cotswolds er noget sp sjællendt som en double-barrelled gin. Denne batch er modnet i både tidligere bourbonfade og i tidligere rødvinsfade – de samme fade som destilleriet bruger til at modne deres malt whisky.

Duften er frugtrig, træagtig og harpiksholdig. Spændende med en evne til at trække dig til glasset. Smagen er pikant og med krydrede noter. Rig på frugtige noter af blommer og druer med kanelsukker i slutningen. Eftersmagen er lang og hænger ved. Den har en skøn balance af enebær og sort peber.

 

 

That Boutique-Y Gin Pan-Pacific Gin

 

20. december

That Boutique-Y Gin Pan-Pacific tager inspiration fra smagsvarianter, der findes på begge sider af Stillehavet, og blander dem harmonisk sammen. I kernen af dette udtryk sidder to stjerneplanter – yuzu og schisandra bær. På etiketten kan du se ginnens skaber, Brad Plummer fra Farallon Gin i det nordlige Californien, som tager imod de to botaniske produkter på traditionel vis.

Duften har aromaet af jordnære lyngrødder, enebær og citronskal mensnogle kassia- og sort peberkrydderier bliver hængende. Smagen rummer af syrlig lime- og appelsinskal med angelica og vanilje stang blandet med krydret enebær og et strejf af urter. Afslutningen er cremet med varme noter.

 

Nyd den sammen med en indian tonic og pynt med appelsinskal og enebær.

 

That Boutique-Y Gin Chocolate Cherry Gin

 

 

19. december

Chokolade er fantastisk. Kirsebær er fantastisk. Gin er fantastisk. Du forstår, hvad vi får her, ikke? Hvis ikke, så lad os præcisere det. Chokolade Cherry Gin er en ting. En stor ting, specifikt. Disse kloge folk over på McQueen Gin i Skotland helt sikkert vide, hvordan man laver dekadent lækre tipples – og klart de er temmelig god til både også, ifølge etiketten.

 

Duften er blød, tør kakao med et kig på sorte kirsebær. I smagen er der mørk chokolade sauce, før ankomsten af chokolade-dyppet sorte kirsebær, som tilføjer en let syrlig fruitiness. Finish: Tør enebær, samt en ekstranummer af chokolade – tænk på en chokolade svamp kage komplet med chokolade krøller.

 

 

That Boutique-Y Gin Rhubarb Triangle Gin

 

18. december 

Rabarber er ikke længere kun til tærter eller frugtslik. Den urteagtige plante nyder en genopblomstring i popularitet, og ikke kun i den kulinariske verden. Den smukke røde farve fra rabarber har nemlig også fundet sit helt eget ståsted i spiritussens verden. Destilleriet ønskede sig med på den rivende udvikling og derfor blev deres Rabarber-Triangle Gin
født. De har udelukkende hentet rabarberne fra den berømte ”rabarber triangle”, dannet af byerne Bradford, Leeds og Wakefield.

Smagsnoter: En vellykket tekstur med kraftige rabarbernoter, som bryder smagen kompleks og frisk. En let smag af citrus, krydderurter og derefter den umiskendelige tørre smag af enebær.

 

Du kan læse mere om That Boutique-Y Rhubarb Triangle Gin her

 

That Boutique-Y Gin Salt Marsh Gin - Greensand Ridge

 

 

17. december

That Boutique-Y Gin Salt Marsh Gin – Greensand Ridge er den aden gin, der er skabt af Kents Greensand Ridge destilleri for That Boutique-Y Gin Company. Denne gang har de hentet inspiration fra områder med saltmarsk, der kan findes i Weald – og som det kan ses på etiketten – bliver udforsket med en båd. Det er en gin med sans for terroir, den rummer en del botanicals som du kan finde i en saltmarsk.

 

Duften er klar, levende saltholdig med træagtige aromaer. Regnvandede fyrretræer, botanisk sødme og fyldige, tykke krydderier runder duften af. I smagen afsløres en robust gin, der vrimler med urter og træagtige krydderier. Der er en cremet fornemmelse af enebær, sød lakrids og appelsinolie.

 

 

 

That Boutique-Y Gin Aged Perry's Tot Gin - New York Distilling Company

 

 

16. december

That Boutique-Y Gin Aged Perry’s Tot Gin – New York Distilling Company er fadlagret, Navy strength gin fra Brooklyns helt eget New York Destillation Company! De har taget deres spektakulære Perry’s Tot Navy Strength Gin og ladet den modne på forkullede nye amerikanske egetræsfade i 3-6 måneder.

 

Duften er rig med hint blommer, brunt sukker, kanel og mandler. Smagen er fyldt med honning og pecannødder, og stenfrugts noter, der bliver efterfulgt af enebær og et strejf af violer.

 

 

That Boutique-Y Gin Monastic Gin Blackwater

 

15. december 

Lad That Boutique-Y Gin Company transportere dig tilbage i tiden gennem gin-mediet til det 11. århundredes Irland og en klosterhave. Den gang var destilleringen netop ankommet, og der blev dyrket adskillige urter og planter. Der er inden citrus eller fjernøstlige krydderiet i denne gin. Tilgengæld er der kvæde og hyben og de klassiske gin botanicals såsom enebær i.

 

Duften er en aromatisk blanding af sprød enebær og moden kvæde efterfulgt af en let blomsteragtighed. Smagen er elegant spiritus med blomsternoter, der vækker minder fra en forårshave. Afslutningen dvæler med enebær og lette antydninger af violer.

 

Nyd den med en mediterranean tonic og pynt den med grapeskal og enebær.

 

That Boutique-y Gin Smoked Rosemary

 

14. december

That Boutique-y Gin Smoked Rosemary starter indledende med peber, fennikel, citrus og rosmarin. Ginnen slutter med kandiseret citronskal, hvor mere peber optræder, liggende under den dvælende rosmarinsmag.

Perfekt servering, sammen med Goslings Ginger Beer og limefrugt.

 

Du kan læse mere om That Boutique-Y Gin Smoked Rosemary her

 

That Boutique-Y Gin Bog Gin

 

 

13. december

That Boutique-Y Gin Bog Gin: Kyrö Distillery Company har hentet inspiration fra deres omkringliggende område for at skabe Bog Gin. De planteekstrakter, der er i ginnen, vokser omkring moserne i Isokyrö. Det omfatter blåbær, lingonberry og rensdyr lav, samt finske enebær.

Duften er kraftfuld og aromaer af grønne urter og engblomster, sammen med fyr og en antydning af honning. Den smager fantastisk, og har en fuld og silkeagtig tekstur – ginnen fylder virkelig i munden. Der er noter af enebær, som er kombineret med antydninger af søde krydderier og menthol. Afslutningen er tør, krydret citrus og dvælende sort peber noter.

 

 

That Boutique-y Gin Bash-Up

 

12.december

Bash-Up: That Boutique-y Gin Company har arbejdet med en hel masse fremragende gin-producenter, siden det blev lanceret tilbage i 2017, og produceret mange fantastiske gins. Nu, det er alt godt, men hvad ville der ske, hvis de arbejdede med en hel masse fantastiske gin-producenter på kun én gin? Bash-Up Gin er resultatet! Hvad, troede du, det bare var et sjovt tankeeksperiment? Nix. Det er en rigtig og særdeles velsmagende ting.

Det, der er sket her, er, at over et dusin destillerier hver især har forsynet That Boutique-y Gin Company med en gin lavet med enebær og en anden forskellig botanisk, som alle er blevet blandet sammen. Disse botaniske ingredienser inkluderer ingredienser som blodappelsin, rabarber, lavendel, “fevinger” (også kendt som liderlig gedekrudt)

Nyd den med Indian Tonic og pynt den med Pink Grapeskal og enebær.

 

That Boutique-Y Gin CitroLondon

 

11. december 

That Boutique-Y Gin CitroLondon: London er måske ikke det første sted, du tænker på, når du hører udtrykket “hjemsted for en gammel citrussort”, men det er, hvad dette udtryk handler om. Fifty Eight Gin Distillery, der ligger under en jernbanebro i Hackney Downs, gik sammen med spiritusforfatteren Ian Buxton (forfatter til 101 Gins to Try Before You Die– det er meget mindre morbidt, end det lyder) for at skabe CitroLondon Gin! Lavet med citronfrugt, den førnævnte gamle citrus, der stadig dyrkes i Englands hovedstad, er denne London-tørre gin en levende, forfriskende drikkevare, der fungerer godt i en Gin Fizz eller en White Lady.

Nyd den med Mediterranean Tonic og pynt den med citron og hindbær.

 

That Boutique-Y GinHoney Pomelo

 

10. december

 

That Boutique-Y GinHoney Pomelo: Gin fyldt med citrusfrugten Pomelo. Nyd den med en god tonic og en skive grapefrugt.

 

That Boutique-y Gin Port-Barrelled

 

9. december

That Boutique-y Gin Port-Barrelled er i  sit hjerte er det en pink gin. Den er produceret på destilleriet Salcombe ved hjælp af en skræddersyet opskrift, der byder på florale noter, roser og appelsinskal. Efter destillationen efterlades ginnen til lagring i et specielt udvalgt 1997-årgang Niepoort Colheita Tawny portvinfad. Det giver en endnu bredere smagspalet og tilfører mørke frugtnoter til en i forvejen en fantastisk gin.

Bland ginnen med en Mediterranean Tonic og pynt den med citronskal og hindbær.

 

That Boutique-y Gin Yuzu

 

8. december

That Boutique-y Gin Yuzu er endnu en fantastisk og kompleks gin fra det evigt innovative brand fra England. Producenterne af denne gin har en stor kærlighed for citrusfrugten yuzu, som de vil dele med resten af verden ved udgivelsen af denne gin.

Nyd ginnen sammen med en boblende lemonade og top den med bergamot.

 

Du kan læse mere om That Boutique-Y Gin Yuzu her

 

That Boutique-Y Gin Spit-Roasted Pinapple Gin

 

7. december

Spit-Roasted Pinapple Gin: That Boutique-y Gin Spit-Roasted Pinapple er et dejligt nymoderne tvist på 1920’ernes populære ananas-gin. Hele ananas bliver brændt på et spyd med demerara sukker, indtil en smuk karamellisering opstår. Saftig ananas med et strejf af bitterhed og let karamel.

Nyd den med Ginger beer, og top med kokosstykker.

 

Du kan læse mere om That Boutique-Y Gin Spit-Roasted Pinapple Gin her

 

That Boutique-Y Gin Estate-Foraged

 

 

6. december

Estate-Foraged Gin – Shortcross dufter af grønne blade og friske bær – en ”hække-gin”. Der er en duft af orkidéer og frugt. Smagen er let krydret med skønne noter af blommer og brombær, der giver et frisk pust. Eftersmagen er med noter af brombær, æbler og vanilje – som en efterårs crumble. Det er en gin, der er destilleret i det smukke Nordirland.

 

Nydes bedst med en Mediterranean Tonic og pyntes med brombær og en skive æble.

 

 

That Boutique-y Gin Neroli

 

5. december

That Boutique-y Gin Neroli indeholder neroliolie, som udvindes fra den bitre appelsintræs-blomst gennem dampdestillation. Det er så fantastisk som det er dyrt. Det kræver mere end 1 ton blomster for at kunne lave 1 kg olie. Den har en aromatisk, duftende næse med ”lily of the valley”, blød enebær og pink grapefrugt. Til sidst omfavnes tungen af røgelse fra balsatræ og et strejf af friske koriander.

Til denne gin anbefaler vi en Pink Grape – for eksempel den fra 3 cent. Som garnish anbefaler vi granatæblekerne.

 

Du kan læse mere om That Boutique-Y Gin Neroli her

 

That Boutiqeu-Y Gin Moonshot

 

4. december 

Moonshot Gin: That Boutique-y Gin Company er et utroligt kreativt brand, som hele tiden udfordre vores tanker om, hvad gin er. Men med lanceringen af deres Moonshot Gin må man sige, at de virkelig har overgået sig selv. De har nemlig sendt samtlige krydderier og urter op i stratosfæren 24 km over jordens overflade. Ginnen byder på noter af enebær, koriander, kamilleblomster, frisk citronskal, kardemomme, tørret bitter appelsinskal, kanel, cubeberpeber, lakridsrod og angelica. Og så også lidt månesten fra en meteorit fra månen – naturligvis.

Til denne gin anbefaler vi en klassisk tonic – for eksempel den fra 3 cent. Som garnish anbefaler vi Bergamot.

 

Du kan læse mere om That Boutique-Y Gin Moonshot her

 

That Boutique-y gin Chocolate Orange

 

3. december

That Boutique-y gin Chocolate Orange har skabt en helt ny og unik vinkel til denne velkendte smagskombination. Ginnen kombinerer fantastisk det bitre med det søde og friske. Det er en fantastisk gin med dejlige noter af appelsinskal og knust kakao.

Denne gin gør sig rigtig godt sammen med en klassisk tonic – prøv den fra 3 cent. Som garnish anbefaler vi appelsin.

 

Du kan læse mere om That Boutique-Y Chocolate Orange her

 

That Boutique-y Gin Mojito

 

2. december

 

That Boutique-y Gin Mojito Gin først er der i duften et udbrud af pebermynte efterfulgt af en underlæggene sødme og enebær. Med tiden viser modne lime sig også i duften. Smagen har noter af urter, som giver kraft til mint og enebær. Citrus og vanilje kommer langsomt frem. I eftersmagen er der sortpeber. Normalt forbinder vi Mojito med en romcocktail, men her har That Boutique-y lavet et spændende gin-alternativ. Den har alle Mojitos forfriskende kvaliteter og samtidig er det en gin.

 

Nyd den med Fever Tree Indian Tonic og pynt med en limeskive.

 

That Boutique-Y Gin Cherry

 

1. december

Cherry Gin: That Boutique-y Gin Cherry er en dejlig frugtrig gin, som er destilleret på deres klassiske gin-base, hvorefter der er tilføjet en kombination af søde og sure maraschino-kirsebær. Den er en sjov og frugtagtig gin, som sagtens kan nydes ren, men også fungerer godt i drinks eller cocktails.

Bland den gerne sammen med en Mediterranean Tonic og brug stjerne anis som garnish.

 

Du kan læse mere om That Boutique-Y Gin Cherry her