Log ind

Erhverv

Bliv kunde

Erhverv/B2B

Din kurv 0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Din kurv 0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Scapegrace blood moon

 
Gin med blodappelsin

Scapegrace Blood Moon har blodappelsin som sin primære botanical sammen med kaffir lime og friske hindbær. Det giver en utrolig spændene aroma og smag. Lys og let men samtidig tropisk, tør og sprød med en let sødmefuldt finish.

 

Når du kombinerer friske og tørrede botanicals, som det er tilfældet med Blood Moon, så får du en ret unik smagsprofil. Dens aromaer er friske og tropiske med appelsinskal, citronblade og bær. I smagen er den fuld af tekstur og med en juicy smag af blodappelsin i starten som udvikler sig til fyldig enebær og frisk mynte. I afslutningen er den tør og sprød med pebrede noter og citrusolier. 

 

Prøv den lækre Signature Serve

 

5 cl Blood Moon

15 cl af din yndlings tonic. Vi anbefaler Tomarchino

1 skive ananas

Put isterninger i et glas, tilføj Blood Moon og top op med tonic. 

Garnér med en skive ananas.

Aranceri 75

25 ml Blood Moon

15 ml citronjuice

10 ml sukkersirup

Friske hindbær og mynte som garnish

Top op med champagne

Tilføj Blood Moon, juice, sukkersirup i en shaker. Pak den med isterninger og shake. Strain over i et glas, top op med champagne og garnish.

 
New ZEalandsk destilleri

Scapegrace er et destilleri fra New Zealand. De har dedikeret sig selv til at lave gin og whisky med basis, og respekt for, den smukke natur og flora, der omgiver destilleriet. Naturen i New Zealnd er nemlig helt unik, og vandet der bliver brugt i Scapegrace er også specielt. Vandet stammer nemlig fra regn, som falder over De sydlige alper.

Det vil sige, at regnvandet er fri for bilos og anden forurening, der kan samle sig i skyerne, hvis de er over byer. Her er det første regnen rammer bjerge. Vandet er 80 år om at passere sedimentlagene i bjergkæden, før de ender i et af verdens sidste grundvandsbassiner. Grunden til at Scapegrace har så klar og ren en mineralitet er fordi vandet faktisk er helt rent. Scapegrace destillere på vandet, og bruger botanicals med basis i den omgivende natur.

 

Erhvervskunde/B2B

Privatkunde