3 varianter af Scapegrace

Scapecraces Sortiment

Scapegrace har et smalt men yderst spændende sortiment. Sortimentet består af tre gin af højeste kvalitet, nemlig Scapegrace Classic, Scapegrace Gold og Scapegrace Black. Hver gin er unik, og kan anvendes til i hav af fantastiske cocktails.

 

Tilbage til den side som du kom fra.

Scapegrace Classic

Scapegrace Classic Premium Dry Gin er en fantastisk blød og velbalanceret gin med tydelige noter af enebær, frisk citrus samt en tør kant af kanel og nelliker.

Den elegante smag kommer bl.a. fra det rene gletsjervand, som naturligt filtreres over en lang periode på 80 år, som ender ud for foden af de sydlige alper i New Zealand, hvor Scapegrace destilleriet er beliggende.

Derudover består ginnen af i alt 12 forskellige botanikker, bl.a. enebær, orris, angelika, kanel, kardemomme, nelikke, appelsin, og citrus, som balancerer fantastisk med hinanden.

Scapegrace Classics fantastiske smag har medfulgt massere af succes, hvilket afspejles i mængden af priser, som den har vundet til store internationale konkurrencer.

Ginnen går perfekt til de fleste klassiske gin-basserede cocktails, og helt exceptionelt i en iskold GT, hvor der tilføjes lidt citronskal og enebær for at få alle smagsnoterne frem.

 

Køb og læs mere om Scapegrace Classic her

Scapegrace Gold

Scapegrace Gold Premium Dry Gin er en ‘Navy Strength gin’, som anvender det samme gletsjervand samt botanikker som lillebroren, Scapegrace Classic, dog med tilføjelsen af mandarinskal og den højere alkoholprocent, som er kendetegnende for en Navy Strength Gin.

Det reneste gletsjervand, de 13 botanikker og den højere alkoholprocent resulterer i en fantastisk smag, som balancerer perfekt i munden.

Ginnen går godt til de fleste klassiske gin-basserede cocktails, men den er helt henrivende i en klassisk Gin & Tonic, hvor vi anbefaler en sukkerfattig tonic, der giver plads til denne fornemme gin.

Smagskombinationen har medfulgt, at Scapegrace Gold har vundet en lang række af priser.

Køb og læs mere om Scapegrace Gold her
Scapegrace Black

Scapegrace Black

Scapegrace Black Premium Dry Gin er en revolutionerende gin, både hvad angår farve og smag. Den prisvindende gin har en frisk smag og den flotte sorte farve, der magisk forvandler sig til en smuk pink nuance, når ginnen mixes med tonic, vil uden tvivl få dine gæster til at måbe. I sandhed en fantastisk gin med x-faktor.

Black andvender også den samme gletsjervand, men adskiller sig fra resten af Scapegrace familien ved sammensætningen af bær og urter, som giver ginnen den naturlige sorte farve. De 5 bær og urter er: Sur-bær (rød) – sød-kartoffel (lilla) – clitoria terntea (blå) – ananas (gul) – safran (orange).

Dette resulterer i en blomstret smag med en menthol-lignende friskhed, hvor man også tydeligt fornemmer citrus. Smagen afsluttes let sødligt med noter af både ananas og kandiseret sød kartoffel.

Scapegrace Black er det nyeste skud på stammen fra destilleriet, men har fulgt sin families fodspor, og har allerede vundet store internationale priser.

Køb og læs mere om Scapegrace Black her