Badger & Friend

Badger & Friend er et hjertebarn for Jesper Skov og Jakob Krogsgaard, to bartendere fra Aarhus.
I partnerskab med Sprit & Co. er der indtil videre produceret fire unikke flasker med færdiglavede cocktails.
Hos Badger & Friend har de forenet deres viden og mangeårige erfaring inden for cocktails i et samarbejde om en grævling, hans ven og et udvalg af cocktails. Cocktails lavet på de bedste ingredienser, et åbent sind og en nysgerrighed på smag. Vi har en dyb passion for velfremstillede og velafmålte cocktails, der rammer plet.
De betragter sig selv som moderne kemikere, der skaber velsmagende oplevelser på små flasker.
Det er deres ønske at sprede kendskabet til cocktails af høj kvalitet, både nye opfindelser og klassikerne. De har derfor lavet en række lækre kreationer, som gør alle i stand til at nyde en lækker cocktail. Uden al for meget arbejde og attitude. Bare ren nydelse i ro og mag.
For barer, restauranter og andre gode etablissementer derude kan deres flasker spare tid, penge og personale på grund af hurtig og effektiv betjening med fine cocktails. Cocktails hvor alle, lige fra bartenderen til receptionisten, kan servere en perfekt eksekveret drink på ingen tid. I hjemmet giver Badger & Friend dig overskuddet til at opvarte dine gæster, som var du den nye stjernebartender i byen. Bare hæld vores cocktails over is, pynt og server!

Produktudvalg fra Badger & Friend

Negronien er århundredets cocktail. Et perfekt balanceret mix af Campari, sød vermouth og gin. Med rødder i Italien, men nydes over hele verden.

Negroni:
Negronien er århundredets cocktail. Et perfekt balanceret mix af Campari, sød vermouth og gin. Med rødder i Italien, men nydes over hele verden.

Italian Mambo:
Italiensk ånd og middelhavets sol på flaske. Smager godt som den er, men er også fantastisk toppet med bobler.

The Cigar:
Rom, kaffe og chokolade udgør treenigheden her. En cocktail for alle der nyder de finere ting i livet.

Old Fashioned:
En Old Fashioned er en ægte amerikansk klassiker. Et velsmagende mix af god bourbon, lidt sukker samt appelsinbitters. Velfærd på flaske - som at slange sig i en Chesterfield sofa med en jazzplade på anlægget.