Luxardo

Luxardo: 200-års jubilæum

 

2021 er et meget vigtigt år for Luxardo. Det er nemligt deres 200-års jubilæum. Dette flotte jubilæum gør destilleriet til medlem af den eksklusive gruppe, Les Hénokiens. Les Hénokiens er en eksklusiv og lille samling af virksomheder verden over, der har mindst 200 års historie. Ydermere skal de også bevise, at de har været ejet af den samme familie igennem hele perioden.

 

Ny likør fejrer deres jubilæum – Maraschino Perla Dry

For at fejre den glædelige milepæl sætter Luxardo nu det mest prestigefyldte produkt i deres sortiment på markedet, nemlig den eksklusive likør, Maraschino Perla Dry. Maraschino Perla Drys flaske er inspireret af deres første udgave fra starten af 1900-tallet og kommer i et strengt begrænset antal (4.999 stk.) indpakket i en flot økovenlig gaveæske.

 

Bestil Maraschino Perla Dry her

 

Luxardo har opgraderet cocktails siden 1821

Over to århundreder har Luxardo været overalt, hvor der fremstilles gode cocktails. Så for at kunne fejre deres 200-års jubilæum ordentligt i år, har de samlet nogle af deres yndlings klassiske cocktailopskrifter fra deres fortid og nutid til at dele med dig. Fra den gyldne alder af cocktails til den moderne æra med mixologi har syv generationer fra Luxardo-familien været med at give klassikere perfektion, genopfinde ikoner og inspirere til hvad der kommer næste gang – og denne samling er et bevis på det. Se samlingen af fantastisk opskrifter her.

 

Se hele vores Luxardo sortiment her