Romhatten elsker Chairman’s

Chairman’s Reserve The Forgotten Casks

The Forgotten Casks fra Chairman’s Reserve er en rom, der er baseret på Chairman’s Reserves Original Rum men med ekstra alder. Denne mørke rom er en blanding bestående af 6 til 11 årige rom. Rommen har vundet flere anderkendte priser for sin velbalancerede smag og lange dejlige afrundende finish.

 

Du kan læse mere om Chairman’s Reserve The Forgotten Casks her

 

Chairman’s Reserve Legacy Rum

Chairman’s Reserve Legacy er en hyldest til St. Lucia Distillers formand, Laurie Bernard, som var pioner inden for blending af rom fra forskellige destillationstyper. Passende for Laurie Bernards vision er Legacy-rommen derfor et fantastisk blend af rom fra hhv. pot still, batch still og column still, hvilket giver rommen en vidunderlig intensitet og kompleksitet. Rommen har dejlige noter af rosin og karamel, som harmonerer skønt med tobak, vanilje og banan.

 

Du kan læse mere om Chairman’s Reserve Legacy her

Anmeldelse til The Forgotten Casks

Romhatten:

Hvis du er romentusiast, så kender og elsker du rommen fra øen St. Lucia. Rom fra St. Lucia har en fandens fed og kontrolleret funkiness, som fascinerer og fortryller ens smagsløg. Destilleriets rene batch-udtryk tappet ved fadstyrke er naturligvis fuldblodseksempler, men i deres billigere ’core range’-serie kan vi trods alt også finde lidt af magien. I Chairman’s Reserve Rum The Forgotten Casks, som er en kombination af rom fra destilleriets batch- og kontinuerlige destilleringsapparater, eksisterer ægte ’value for money’.

En aroma indsvøbt i flydende flødekaramel møder ens næse, når man sidder med snuden i glasset. Man fornemmer tydeligt de amerikanske egetræsfade, hvori rommen er modnet mellem 8 og 11 år. Sød pibetobak, tørrede frugter og dyb vanilje følger efter. Smagen er fyldig, og særligt hér træder batch-destillaterne frem og skaber dybde og kompleksitet. Hvilken sødme. Hvilken finesse.

 

Her kan du bestille Chairmans’s Reserve The Forgotten Casks

Videoanmeldelse

Anmeldelse til Legacy

Romhatten:

“Som stor fan af rom fra St. Lucia Distillers er det altid skønt at se når det lille destilleri frigiver nye aftapninger – og særligt når disse indeholder destillater fra destilleriets batch-destilleringsapparater. Det nye blend hedder ‘Legacy’ og er skabt som en hyldest til afdøde Laurie ‘the chairman’ Bernard, som basalt set har formet St. Lucia Distillers til det det er i dag.

Legacy-blendet er altså en kombination af alt det som St. Lucia Distillers står for. De blander rom fra sukkerrørsmelasse med rom fra sukkerrørssaft, de kombinerer rom fra deres kontinuerlige Coffey Still og deres tre batch-destilleringsapparater og alt detter er modnet mellem 5 og 7,5 år i brugte bourbon-fade.”

“Det er en virkelig flot rom, og samtidig en rom som emmer af St. Lucia. Den klassiske St. Lucia-romsmag er bestemt til stede. Det er sjældent at man ser en rom på dette kvalitetsniveau til så lav en pris.”

 

Her kan du bestille Chairmans’s Reserve Legacy
Læs hele anmeldelsen her.

Chairman's