Elephant Gin

Afrikansk smag, tysk kvalitet

Elephant Gin producerer et prisbelønnet gin-sortiment, som udelukkende består af håndlavede produkter, der er lavet med sjældne afrikanske smagsnoter.
Selvom historien startede i Sydafrika, er det i Tyskland at Elephant Gin bliver håndlavet med fokus på de højeste kvalitetsstandarder.
Alle ingredienser er nøje udvalgt, flaskerne specialfremstillede, etiketterne er håndskrevne og alle produktionspartier er nøje kontrolleret. Alle flaskerne er noteret med produktions-nummer.

Ideen til en afrikansk inspireret gin udviklede sig samtidig med, at man funderede over de såkaldte ”sun-downers” efter en dag ud i den sydafrikanske bush. Disse sun-downers cocktails er en stor tradition i Sydafrika, og oftest består de af en gin & tonic. Ideen blev støttet af en fælles kærlighed til de mange eksotiske afrikanske dufte, og en erkendelse af, at disse ville gøre interessante tilføjelser til en kvalitetsgin, sammen med mere traditionelle smagsnoter, såsom enebær og appelsinskal.

Elephant Gin er destilleret ved hjælp af 14 smagsnoter, herunder sjældne afrikanske ingredienser, som ikke er blevet brugt til normal ginproduktion før. Smagsnoterne er håndsorteret for at begrænse eventuelle urenheder og sikre, at kun ingredienser af højeste kvalitet anvendes.
Elephant Gin’s smagsnoter består af; enebær, ingefær, gran, appelsinskræl, allehånde, cassiabark, hyldeblomst, lavendel, bukko, baobab, dagga, djævleklo, artimisia afra, æble og (slåen i deres Sloe Gin.)

Hvad gin og elefanter angår er kombinationen ikke åbenlys. Men Elephant Gin er mere end blot det indlysende valg.
Grundlæggerne blev inspireret til at skabe Elephant Gin efter deres egne eventyr i Afrika. Med en vision for at bevare det dyreliv, de føler sig så lidenskabeligt for, besluttede de at lancere et produkt, som ville hjælpe bevaringsorganisationer. De tror stærkt på, at denne generation har et ansvar for at støtte det nulevende afrikanske dyreliv, så andre kan fortsætte med at nyde det i fremtiden.
For hver fuld størrelse flaske, som sælges, bidrager Elephant Gin med 15% af overskuddet til Big Life Foundation og Space for Elephants. Samtidig med for hver miniatureflaske, som sælges, doneres 15% af overskuddet til Sheldrick Wildlife Trust. Alle disse organisationer er afsat til bevarelsen af den afrikanske elefant.
Aktuelt har Elephant Gin bidraget mere end 500.000 EUR til sine partner-organisationer gennem salg af sine flasker, samt fundraising events. Ved at arbejde tæt sammen med organisationerne sikrer Elephant Gin, at donationerne lander de rigtige steder og bidrager til de valgte projekter, som er aftalt. For at holde sig ajour med udviklingen, besøger Elephant Gin-holdet regelmæssigt organisationerne

Produktudvalg fra Elephant Gin