Gaven til den Du holder af

Gaven til den du holder af

Leder du efter gaven til den du holder af, Gaven du ikke kan vente på at give, Eller leder du efter gaven til dig selv ?

Så er du landet det helt rigtige sted..

 

Diplomático Reserva Exclusiva er den perfekte gave til dem der ikke ønsker sig noget, og selv hvis modtageren skulle få to flasker – så behøver gaven ikke at blive byttet. En gave med garanti for gode stunder.

 

Du kan læse mere om Diplomático her

 

Siden Diplomático Reserva Exclusiva blev lanceret i 2004 har den taget verden med storm. Den består af en blanding af 20% søjledestilleret rom og 80% rom, der er destilleret i pot stills. Derefter bliver rommen lagret i op til 12 år.

Smagen er kompleks og karakterfuld. Aromaer af appelsinskal og lakrids rejser sig fra glasset. Smagen af forførende karamelnoter gør denne rom til noget særligt. Den smager framragende ”neat” eller med is, men du bør unde dig selv at lave et par klassikere med denne rom.

Dit syn på for eksempel Old Fashioned eller Espresso Martini bliver aldrig det samme igen, når du har smagt dem lavet med Reserva Exclusiva.

 

Du kan se hele sortimentet her

 

Diplomatico er den perfekte gave til den du holder af

Historie

 

Diplomáticos historie starter ved den legendariske Don Juancho, der i dag pryder alle Diplomáticos etiketer. Han var en karismatisk person, og en uudtømmelig inspirationskilde. Don Juancho havde en stor passion for spiritus og særligt rom. Han lagde sit hjerte i at undersøge kilder, ingredienser og metoder til at lave de bedste varianter af rom.

I dag bliver Diplomático rom produceret i Planas ved foden af Andesbjergene på DUSA-destilleret. Destilleriet blev etablreet i 1959. I starten hed det LUSA indtil det i 2002 blev sat til salg.

 

Læs mere om Diplomático historie her

 

Sortiment

 

Diplomático har et stort udvalg af skønne rom. Ens for dem alle er, at de er lavet på deres helt egen sukkerrørsart, Caña Diplomática, fra destilleriets omkringliggende marker. Venezuela har de perfekte klimaforhold til at dyrke sukkerrør med deres kombination af regnfulde- og tørre sæsoner, samt høje luftfugtighed, hvilket både naturligt vander jorden, og maksimerer sukkerkoncentrationen i sukkerrørene. 80% af Venezuelas sukkerrør kommer fra 100 km² af sukkerrørsmarker omkring Diplomáticos destilleri.

 

Du kan se hele Diplomáticos sortiment her

 

Diplomático Reserva Exclusiva