Drinkskort til festen

 

Skal du holde påskefrokost? Eller bare en helt almindelig fest? Men mangler du lidt inspiration til, hvad du kan servere for dine gæster, så det ikke ender med de samme klassiskere hver gang? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her har du seks drinks, der giver variation til de mest kendte tørstslukkere. Dem kan du hurtigt mixe sammen der hjemme.

 

Du kan downloade og printe Drinkskortet her

Tag festen med under armen

 

Moscow Mule er en boblende ginger beer mikset med vodka. Den balancerer på nydeligstvis det krydrede med det søde og er godt afrundet med det stærke.

Island Breeze har en frisk og tropisk vibe af rom, mynte og ginger ale. Den fører hurtigt dine tanker væk fra det kold nord, og taget dig med på en rejse til varmere himmelstrøg under en palme på en smuk strand.

Paloma er en mild udgave af den klassiske Magarita med et frisk tvist af skøn grapefrugt.

Gin & Tonic er klassikeren over dem alle. Det er altid rart at have noget at falde tilbage på, hvis det skulle blive lidt for eksotisk for nogle af gæsterne.

Dark N’ Ginger er krydret rom og krydret ginger beer, der tilsammen skaber en drink med et “spark”. Drinken til dem, der kan lide det råt for usødet.

Sloe Boat er gin smagt til med slåen og mikset med krydret ginger beer. Ginnen er smagt til med en skøn honningsirup, der giver en fantastisk balance og harmoni. Den sødere gin passer perfekt til den krydrede ginger beer, og sammen er det en vidunderlig drink.

 

Du kan download og printe Barmenuen her.

Her er, hvad du skal bruge til Barmenuen