Drinksinspiration

Her på siden kan du finde inspiration til lækre cocktails, som du kan lave derhjemme eller imponere dine gæster med. Hjemmelavede cocktails kan også hives frem som et festligt indslag til personalefesten – mulighederne er mange.

Tidligere har vi udgivet adskillige artikler med cocktailinspiration og -opskrifter, denne side fungerer som samlingssted for disse. Derfor det er vores tidligere udgivne sider, vi linker til nedenfor.

Opskrifterne er relativt simple, fordi vi har lavet siden med personer uden bartendererfaring for øje. Derfor skal du ikke være bange for at kaste dig ud i dem derhjemme – det er lettere end du tror.

Siderne består af en blanding af cocktailklassikere og takes på disse, som er opfundet af tidligere bartendere, der nu er ansat i Sprit & Co. Derfor er der tale om gennemtestede cocktails, som tager kegler på den københavnske cocktailscene.

Denne side opdateres naturligvis løbende, efterhånden som vi udgiver artikler med nye cocktails og ny spiritus.

 

 

 

Drinkskort til festen

Alle elsker cocktails – de er både flotte og lækre. Derfor er det super fedt, hvis man selv kan blande dem derhjemme.

Der er ingen bedre måde at imponere sine gæster på, som hvis man serverer udsøgte, hjemmelavede cocktails for dem – vi taler af erfaring!

Her finder du et overordnet drinkskort, som kan bruges til alle slags fester hele året rundt.

Du får både en beskrivelse af de respektive drinks på kortet sammen med et drinkskort der frit kan downloades og udskrives. Så bliver det ikke nemmere.

Du finder siden med cocktailkortet og beskrivelserne her.

Drinkskort til sommerfesten

Sommeren er lig med sommerfester, middage med venner på terrassen og udsøgte drinks!

Derfor har vi hos sammensat et drinkskort med sommercocktails, som du kan bruge til din sommerfest, eller hvis du holder cocktailaften med dine venner.

Hvis du følger linket giver vi dig opskriften med både ingredienser og fremgangsmåde – mange af tingene kan du sågar lave derhjemme med basale råvarer fra køkkenet og haven. Du finder siden med vores bud på sommerens lækreste cocktails her.

Cocktails er et must til sommerfesten

Cocktails med Geranium Gin

Her finder du et udvalg af opskrifter på gincocktails bygget op om den fantastiske, danske gin Geranium.

I artiklen finder du både cocktails, der fungerer perfekt som aperitif, og cocktails som du kan sidde og nyde til – eller som erstatning for – en dessert. Kort sagt er der cocktails for enhver smag.

Selvom vi anbefaler at bruge Geranium, eller en anden af de mange fremragende danske gin, som vi fører, så vil en hvilken som premium london dry gin passe fint i cocktailsene.

Du finder mere info og opskrifterne på vores cocktails med Geranium lige her.

Geranium Premium London Dry Gin flaske

Spritz er meget mere end Aperol

Her finder du inspiration og vejledning til den sommerlige og meget benyttede spiritustype aperitivo.

Du kender nok bedst aperitivo-spiritussen i form af Aperol – som er det mest købte brand indenfor kategorien. Med denne artikel har vi dog forsøgt at give dig en række alternativer, som vi mener er mindst lige så gode eller bedre end den overbenyttede Aperol.

Cocktailsene i denne artikel fungerer rigtig godt som aperitif før en god middag, eller som “after-work-drink” på din solbeskinnede terrasse.

Artiklen finder du her.

Appelsiner til aperitivoproduktion

Alkoholfrie cocktails med Giffard

Kender du det, at du nogle gange har lyst til cocktails, men ikke til påvirkningen fra alkoholen? Det gør vi i hvert fald.

Derfor har vi udviklet en række cocktailopskrifter uden alkohol – det man i daglig tale kalder “Mocktails”.

Mocktails ligner og smager som cocktails – derfor er de den perfekte løsning, hvis du skal køre, er gravid eller bare ikke har lyst til alkohol.

Du finder vores artikel om og opskrifterne på vores mocktails lige her.

Mocktails