Drinks International

Anerkendte top brand fra Drinks International

Hos Sprit & Co er vi meget stolte over, at vi har mange af de brands som Drinks International har kåret til være helt i top. Deres formål med rapporten er ikke at give en bred indsigt i tusindvis af bares forbrug af spiritus. Derimod kigger de på dem, der er mest indflydelsesrige. Derfor har spørgeskemaet, som rapporten bygger på, været sendt ud til 100 udvalgte barer. I udvælgelsen bliver der både lagt vægt på at finde barer fra forskellige lande over hele verden, og at de barer tilhører eliten. Hvert år bliver der udvalgt nye deltagere til undersøgelsen. I år blev deltagerne fundet på tværs af 36 lande – inklusiv Danmark.

 

Hver bar blev bedt om, at liste deres tre mest købte brands inden for hver kategori. Samtidig skulle de også liste de meste trending brands. Selvom et brand ikke bliver solgt i stor volume, kan det stadig være efterspurgt. De brands rykker typisk fra trending listen til bestselling listen året efter. På listen: Bartenders Choice, vælger bartenderne hvilke brands de bedst selv kan lide – uagtet hvad der sælger bedst og trender mest.

 

Her finder du Drinks Internationals samlede rapport.
Drinks International

Bartender's Choice

Her har vi kategorien over dem alle. Den kategori som alle ønsker at lande i. Det er en kategori, der i sandhed viser, at bartendere har favoritter. Kategorien har ingen begrænsninger og spænder over alle spiritustyper og alle prisklasser – derfor er det særligt flot at opnå en plads her. I Bartender’s Choice er både Diplomático og Michter’s landet.

 

Diplomático bliver destilleret på det anerkendte destilleri, Destilerías Unidas S. A., der har ekstraordinært fokus på kvalitet samt perfekte vejrforhold til fadlagring. Diplomáticos romserie vinder hvert år nye priser og anerkendelser til forskellige store internationale konkurrencer, hvilket underbygger kvaliteten af deres fantastiske rom.

 

Du kan læse mere om Diplomático her.

 

Michter’s historie starter helt tilbage i 1753, men efter forbudstiden gennemgik virksomheden en turbulent periode, inden de i 1990’erne fik nye ejere, som har løftet kvaliteten til nye højder.

 

Hvis du vil vide mere om Mitcher’s, så tryk her.

Pisco

Barsol regerer suværent i piscokategorien. Det peruianske brand modtog 31 % af første-valgs stemmerne. For 20 år siden besluttede Barsol at få pisco ind i de bedste barer i verden. Rapporten er et bevis for Barsols succes.

 

Barsol ligger både nummer 1 som Bestselling Brand og som Top Trending Brand.

 

Barsol Pisco er den autentiske smag af Peru. Deres lange og imponerende historie har givet dem en unik viden inden for produktion af Pisco, som giver deres produkter et unikt præg. Det peruianske destilleri stiller utroligt høje krav til kvaliteten lige fra udvælgelsen af druer og frem til aftapningen på flaske, hvilket har resulteret i et hav af priser til internationale smagninger.

 

Du kan læse mere om Barsol her.

 

Tequila

Den opblomstring tequila-kategorien har gennemgået de senere år må sprede misundelse i hele spiritusbranchen. Tequila er gået fra at være en kilde til fortrydelse, der altid var i følgeskab med salt og citron, til at være en sofistikeret sipping spiritus.

 

På listen over Bestselling Brands finder du vores Calle 23. Calle 23 er en tequila af meget høj kvalitet og produceres i den mexicanske delstat Jalisco af Sophie Decobecq. Det er en Highland tequila, hvilket betyder, at der er tale om lidt mere frugtige noter sammenlignet med tequila fra Lowland området.

 

Her kan du læse mere om Calle 23.

Mezcal

Agave spiritussen vokser fortsat. Det er Drinks Internationals liste også er vidnesbyrd om. Den er nemlig vokset fra at fremhæve fem brands til i år at fremhæve 10 forskellige.

 

Vi er glade for at have en Mezcal på listen i år – Koch el Mezcal. Koch Mezcal produceres af Hernández familien fra San Baltazar Guelavila. Den er opkaldt efter den tyske botanist Karl Heinrich Koch. Cirilo og Pedro, der står for destilleringen, er sønner af Don Cosme Hernández, som var ‘Master Destiller’ for Alipús i San Baltazar.

 

Tryk her og læs mere om Koch el Mezcal.

Cocktail Bitter

Cocktail Bitters tilhører den stemningsfyldte gyldne cocktailæra – der fik et usandsynligt godt comeback i begyndelsen af den 21. århundrede. Men nu er vi kommet over peaket. Dog har 99% af alle barer mindst en slags bitter, mens 78% havde tre eller flere forskellige slags. Vi har intet mindre end to brands på både Bestselling Brands listen og på Top Trending Brands listen. Det drejer sig om Fee Brothers og The Bitter Truth.

 

Fee Brothers blev grundlagt 5. Marts 1864 af brødrene Joseph og John Fee samt James Owen. I dag er det 4. generation af Fee familien, der driver foretagende.

 

Her kan du læse mere om Fee Brothers.

 

Du kan læse mere om The Bitter Truth her.

Likør

Som fast inventar i mange forskellige typer cocktails spænder likørens rækkevidde bredt i de fleste barmenuer. Derfor er det også naturligt, at bestillinglisten er fyldt med stor variation af typer. På den liste finder vi Giffard.

 

Giffard: “Likør og sirup er to essentielle ingredienser, der giver cocktails sin aromatiske note, og dermed giver din cocktail lov til at opfylde sit løfte.” 

Giffards sortiment har efterhånden været fast inventar på barer verden over, og det er der en god grund til – de er utrolig dygtige til deres fag.

 

Du kan læse mere om Giffard her.

Vermouth

Vermouth har stort set siden 1860’erne, hvor de første flasker kom til USA, været en ingrediens til at mixe drinks og cocktails med. De drinks og cocktails, der blev opfundet i den tid, er også nogle, som vi i dag stadig nyder og sætter stor pris på. Det er med til at forklare vermouths vedvarende succes. I vores sortiment finder du to af de mest sælgende og mest trendende brands – Dolin og Vermouth Del Professore.

 

Dolin har hentet store dele af sin inspiration fra Alperne og indkøber sine ingredienser fra de omkringliggende bjerge i den franske region Savoie for at skabe originale og smagsfulde opskrifter. Disse opskrifter er forblevet en hemmelighed til den dag i dag.

 

Læs mere om Dolin her.

 

Vermouth del Professore er et imponerende italiensk vermouth-brand, som har vundet et hav af priser. Samarbejdet mellem nogle af industriens mest anderkendte personligheder har resulteret i dette fantastiske brand, som hvert år slår benene væk under spiritus entusiaster verden over.

 

Her kan du finde mere information om Vermouth Del Professore.