Vi har et stort sortiment af barudstyr til professionelle kunder, så om du driver en cafe eller cocktailbar har vi dét du mangler. Til vinhandlere har vi et skarpt sortiment der både sælger på hylden og som er oplagt i julegave sæsonen. Vores sortiment af barudstyr er bygget op omkring vores kunders behov, og vi skaffer derfor gerne niche udstyr hjem, hvis ikke det lagerførte rækker. Vi har lidt over 500 artikler, så om du er til Japanske jiggere eller bottle pilots - så kan vi levere det du mangler.

Shakere og tilbehør til baren

Shaker & co

I kategorien Shaker & Co finder du et stort udvalg af shakere og strainere. Her er både japanske premium shakere, standard shaker med indbygget si og bredt udvalg af strainere til forskellige behov. Vi kan derfor både klare den prisbillige shaker til dig der bare skal have noget der virker, men også shakeren til dig der bruger adskillige timer hver eneste weekend bag baren. 

Barskeer & Mortere

I kategorien Barskeer og Mortere finder du et stort udvalg af de essentielle redskaber til baren. Vi lagerfører et godt udvalg af både budget udgaver, gode kvalitetsvarer samt det ypperste inden for branchen. Så om du er til en barske for rund 20'er eller håndlavede japanske ditto - så har vi det. 

Jiggere - Målebæger

I kategorien Jigger finder du vores jiggere - målbægere. Lige fra de simple og billige med dobbelt kamre, til eksklusive jiggere til den krævende bartender. 

Pouring produkter

I kategorien Pouring finder du alt i pouring og opbevaring af f.eks. juice og bitters. Af free pours har vi de klassiske slow, som næsten alle barer bruger - men også medium og fast. Vi har også et stort udvalg af mixingglas, dash bottles og vægmonteret skænkesystemer. 

Is & Tilbehør

I kategorien Is og tilbehør finder du et stort udvalg af tilbehør til håndtering af is i baren. Isskeer i forskellige størrelser, japanske issyler og isspande. 

Alverdens barudstyr

Diverse barudstyr

I kategorien Diverse Barudstyr finder du et stort udvalg af de alverdens redskaber til baren, så som citruspressere, peeler, speed opener, serveringsbakker, proptrækkere, knive og meget mere. Vi tilpasser løbende vores sortiment til vores kunders ønsker, og tager derfor nye varer ind efter behov. Mangler du noget, skal du blot give os besked og vi finder en løsning på det. 

Barindretning

I kategorien barindretning finder du alt til indretning af baren samt artikler der gør arbejdsgangen nemmere. Barcaddies - til opbevaring af alt fra udstyr til friske råvarer. Barmåtter - både til disken, gulvet og glashylden. Speed racks - til de flasker du bruger mest og derfor skal have hurtig og nem adgang til. Du finder også varer som skærebræt, glasophæng, bonholder og isspande. Du finder hele udvalget i shoppen her

Champagnekølere

I kategorien Champagnekølere finder vores udvalg til nedkøling af vin, spiritus og champagne. Der er både til single flasker, gulvstativer til store isoleret champagnebowler til eksklusiv præsentation og nedkøling.