Sugerør og garnish til den miljøbevidste bar

Der findes efterhånden mange alternativer til plastik, når du vil servere en cocktail med sugerør eller andet pynt. Vi har et stort sortiment af bæredygtige sugerør i forskellige materialer - lige fra plantefibre til papir og ægte halmstrå. 

Chitosan Sugerør

Billige & Bæredygtige sugerør lavet af Chitosan  - 100% Nedbrydelige sugerør lavet af restprodukt fra produktion af skaldyr. (Forarbejdet så de også kan anvendes af allergikere). Kvaliteten minder om plastiksugerør og kan bruges både i varme og kolde drikke. Priser helt ned til almindelige plastiksugerør, så det kan slet ikke betale sig at bruge traditionel plastik i baren!

Bio Plast

Sugerør lavet af bl.a. plantefibre er et meget bedre alternativ end plastik - hvis du vil passe på miljøet - da de kan nedbrydes ved kompostering. Vi har et godt udvalg af sorte og hvide sugerør i de mest gængse størrelser. Som udgangspunkt er de kun egnet til kolde drikke, men skal du bruge dem til varme drikke kan det også skaffes. Priserne på disse Bio Plast er en god mellemting mellem de billige plastik sugerør og de relativt dyrere papir- og halmsugerør. Vores Plantefibre sugerør er OK Compost certificeret og lever op til standarden EN 13432. Du kan derfor trygt smide dem i dit bio-affald container.

Papirsugerør

Papirsugerør er et spændende alternativ til andre sugerør, dels for den bæredygtige profil men også med de oplagte branding muligheder det giver. Vores papirsugerør er fra Tyskland i en god kvalitet, hvor du kan være sikker på der ikke er brugt kemikalier. De er samtidigt også trykkere end de fleste papirsugerør og kan derfor holde til over 30 minutters brug - og vil derfor ikke afgive smag eller blive opløst imens gæsten nyder sin drink!

Sugerør af halm

Naturens egne sugerør og et affaldsprodukt fra kornproduktionen! Vi har et mindre udvalg af sugerør fra rug, der er det ultimative bæredygtige sugerør. Med en diameter der typisk ligger mellem 3 og 5 mm egner disse sugerør sig kun til drinks som er ren væske uden frugtkød og lign. De er derfor oplagte til en god Gin&Tonic, mens til smoothies dur de ikke. 

Garnish & Servietter

Vi har et stort udvalg af garnish tilbehør til cocktails, særligt i bambus og cocktailservietter. De mange forskellige bambus sticks kan både anvendes til pynt på cocktail'en eller pindemadder. Vores cocktailservietter kommer i mange forskellige farver og enkelte er også OK Kompost certificeret. Vi fører desuden også servietter i både 2 og 3 lags kvalitet.