Old Particular

Old Particular er en whiskyserie fra det anerkendte skotske destilleri Douglas Laing & Co.

Douglas Laing-destilleriet har eksisteret siden 1948, og blev i sin tid stiftet af Fred Douglas Laing, der ønskede at drage nytte af sin passion for og kærlighed til whiskyen.

Den dag i dag ligger ansvaret for destilleriets drift stadig i familiens hænder. Det skyldes, at det er nu er Fred Laing Jr. – søn af stifter F. D. Laing Sr. – og hans børn, der udgør virksomhedens ledelse.

Old Particular - Udvalgt skotsk whisky i særklasse

Old Particular whiskyserien består af en række sjældne og efterspurgte whiskyer, som nøje udvælges fra destillerier I hele Skotland. Hver flaske er tappet præcis som destillatøren ønskede det: uden tilsat farve, uden koldfiltrering og ved høj alkoholvolumen. Derfor kan du smage fadets naturlige enzymer, fedtstoffer og olier lige fra første sip: ”It’s like having a dram straight from the cask.”

De naturlige noter er kendetegnende for seriens whiskyer og deres exceptionelt høje kvalitet – derfor kan du med Old Particular virkelig forkæle dig selv med en dram udover det sædvanlige!

'As natural as it gets'

Destilleriet sætter en ære i, at deres whisky skal smage som hvis man tappede en dram direkte fra fadet – ligegyldigt hvor ekslusiv en flaske man køber. Derfor gælder det for samtlige at destilleriets aftapninger, at der ikke tilsættes eller fjernes noget fra whiskyen; den får lov at beholde sin naturlige farve, og den bliver aldrig koldfiltreret.

På den måde bevarer man de fedstoffer, olier og enzymer, som fadene afgiver til whiskyen i den tid, hvor den lagrer. Alt dette sker i forsøget på at lade whiskyen udvikle sig unikt, og servere den bedst mulige dram “Just as the distiller intended.”