Log ind

Erhverv

Bliv kunde

Erhverv/B2B

Din kurv 0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
Din kurv 0,00 kr.
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven
0,00 kr.
0
0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Glengoyne har et suverænt udvalg af smagfulde whiskyer, som enhver inden for whisky-verdenen med stor sandsynlighed kender til. Ud fra deres seks grundprincipper har det skotske destilleri skabt de perfekte rammer for kvalitetswhisky, som du kun kan få for lidt af.

Glengoyne har produceret exceptionel single malt whisky i næsten 200 år. Hele produktserien bliver fadlageret i de fineste egetræsfade i traditionelle ”dunnage” lagerhaller. Glengoyne holder fast i sine seks principper:

  1. Lufttørret byg
  2. Langsomste whisky-destillering i Skotland
  3. Sjældne og dyre sherryfade
  4. Omhyggelig lagring ved stabil temperatur
  5. Naturlig farve
  6. Tradition.

Resultatet er en mere subtil og kompleks whisky, som har bevaret alle de delikate aromaer og smagsstoffer fra malten.

Unhurried since 1833

På trods af at hele verdenen kører med 200 km/t, så holder Glengoyne sig tro til deres unikke metoder og destillationsprocesser, som de har udviklet lidt efter lidt på hen over de sidste 200 år i deres forfølgelse efter perfektion.

Nothing is as precious as time

Glengoyne tror på, at der ikke findes noget så værdifuldt som tid. Dens passeren kan måles, men det kan værdien ikke. Derfor bevæger det skotske destilleri i sit helt eget tempo, når deres ekstraordinære whisky produceres.

Hidden beginnings

Fra 1820 til 1833 producerede Connell-familien ulovlig whisky uden licens. Vandforsyningen til destilleringsprocessen der blev brugt dengang, kom fra et skjult vandfald, som er beliggende bag bakkerne tæt på destilleriet. Selvom deres legale status har ændret sig, så anvender destilleriet stadig selv samme kilde til vand.

Their unique process

Intet er “rushed”, og hvert eneste stadie i deres produktionsproces får så lang tid, som perfektion kræver. Unikt formede stills værger om den simrende væske under den længste destillationsproces i hele Skotland. Denne langvarige kontakt med kobberoverfladen giver dejlig kompleksitet og balance i whiskyen. Derudover er byggen udelukkende lufttørret. Hele denne lange proces tillader den ægte Glengoyne-ånd at skinne igennem.

Their precious casks

Efter whiskyen har gennemgået den lange destillationsproces, hældes den på markedets bedste egetræsfade fra Europa og USA. Disse European og American Oak casks er produceret over en 6-årig lang periode, før de accepteres og anvendes til lagring af de dyrbare dråber. Den naturlige farve, som whiskyen har, er et testamente til årtier i disse egetræsfade. Intet andet er tilføjet. Dette er måden, som Glengoyne producerer på. This is the Glengoyne Way.

test

Glengoyne har en lang og imponerende historie. Den startede tilbage i 1820, før destilleriet blev offentligt kendt, og der blev produceret og solgt whisky på ulovlig vis.

Deres historie er meget spændende, og vi kan helt klart anbefale at læse nærmere om den.

Glengoyne er meget velkendt i whisky-verdenen og deres respektfulde omdømme kommer ikke ud af det blå.

Deres imponerende håndværk og krav til kvalitet og tradition, har nemlig resulteret i en lang række af priser ved store internationale konkurrencer.

Listen er lang, men nedenfor kan du læse nærmere om nogle af deres mange priser og awards.

test
test

Glengoyne går rigtig meget op i at belaste miljøet mindst muligt.

Af den grund kører 100% af deres produktion på strøm fra vindmøller og solenergi.

Glengoyne har desuden, i samarbejde med The Wildlife and Wetlands Trust (WWT), lavet vådområder omkring destilleriet, som tager sig af alt det væskeaffald, de ikke kan bruge.

Det betyder, at du kan nyde din Glengoyne Whisky med god samvittighed, fordi du ved, at den har bidraget til biodiversiteten og har tæret mindst muligt på klimaet undervejs i produktionsprocessen!

Erhvervskunde/B2B

Privatkunde