Berto Vermouth

Berto Vermouth er et fantastisk italiensk vermouth-brand, hvis historie går helt tilbage til 1906. Kombinationen af det moderne og gammel tradition skinner igennem, når du smager på de forskellige vermouth varianter, som Berto tilbyder. 

Berto's historie

Det var Giuseppe Quaglia, ’Ridderen’, der først købte den italienske ejendom tilbage i 1906, hvor han byggede en brønd og industriel kedel til at grundlæggelsen af hans . Hans søn, Carlo, overtog destilleriet i 1930, hvor han ophævede og tilpassede familiearvens destillationshemmeligheder. Hans hovedformål var at forbedre flaskeafdelingens effektivitet, hvor han øgede produktionskapaciteten betydeligt og dermed behovet for flere medarbejdere. Den tredje generation af ’Distilleria Quaglia’ begyndte at supplere sine forfædres “fremtidsrettede” tilgang med en mere traditionel holdning og metodologi. I 1967 begyndte han at producere særligt raffineret og højtprioriteret single-druesort grappa, og han insisterede på, at de fortsat brugte de originale kedler fra 60 år tidligere.

 

Hvad er ellers specielt ved Berto?

Når det drejer sig om at navngive nøglepersoner i vin-verdenen er ingen liste fuldstændig uden Kermit Lynch, som er en yders velset importør, forfatter og vinproducent.

Når du ser Kermit Lynch-logoet på en flaske, så ved du, at det bliver godt, og Berto er den første vermouth til at bære KL signaturen.

 

Læs mere om KL signaturen her

 

Læs mere om Berto her