Tequila El Destilador nydes i solen

Tequila El Destilador

Tequila El Destilador er en enestående kvalitetstequila lavet med 100% ren blå agave. Det er et af de mest populære mærker fra “Santa Lucia Distillery”, som er et meget prestigefyldt og respekteret destilleri i regionen.

Tequilaen er lavet tæt på Tequila Town i Jalisco – Mexico, som er kendt som værende “The World Capital” for tequila. Destilador er fremstillet ved at tilberede agaven i en traditionel murstenovn og destilleres to gange i en kobber pot still.

 

Historien om Destileria Santa Lucia 

Historien om denne ædle virksomhed er en af ​​kamp, ​​dedikation og kærlighed til den traditionelle mexicanske drink. Dens oprindelse går tilbage til 1940, med Don Enrique Guillermo Newton, der begyndte at markedsføre tequila under navnet “Supreme and unique special tequila”.

I 1943, med fødslen af ​​Mr. Federico Ernesto Newton, opstod en familiegeneration interesseret i at genoptage sin fars virksomhed.

I løbet af 1980’erne havde virksomheden prestige i tequila-verdenen med forestående vækst.

I 1989 blev firmanavnet “Tequilera Newton e Hijos SA de CV” officielt konsolideret, og fortsætter med 4 generationers tradition, der søger at erobre samfundet med en god tequila.

Destilador er én af deres produktserier, som de producerer for at opnå dette mål.

Tequila El Destilador Reposado

Udvalgte priser for Tequila El Destilador

Både Blanco og Reposado har vundet dobbelt guld ved San Francisco World Spirit Competition (2013), for sin rene aroma-karakter og komplekse smag.

 

Køb Tequila El Destilador Blanco her

 

Køb Tequila El Destilador Reposado her
Tequila El Destilador Blanco