Mezcal Los Siete Misterios

Mezcal Los Siete Misterios

“Respecting the traditional mezcal production process since 2011”

Mezcal Los Siete Misterios blev skabt ud fra missionen om at bevare lidenskaben, traditionerne og kulturen i Mezcal-produktionen. Det er en familie, som er skabt af Maestros Mezcaleros og Oaxacan-samfundene for at dyrke dedikationen til Mezcal og den mexicanske ånd.

Fødte Mezcal-elskere

Som sagt, så blev Mezcal Los Siete Misterios skabt ud fra missionen om at bevare lidenskaben, traditionerne og kulturen i Mezcal-produktionen. Eduardo og Julio Mestres, brugte årtier på at smage Mezcal fra landsbyer på tværs af deres hjemland, Mexico. Lokale Maestros Mezcaleros bruger metoder, der er gået i arv gennem generationer til at producere autentisk, super-premium Mezcal.

Los Siete Misterios samarbejder med disse familier og skabte deres eget destilleri for at samarbejde og producere traditionel Mezcal med disse lokale Maestros. På den måde er destilleriet en familie, som er skabt af Maestros Mezcaleros og Oaxacan-samfundene for at dyrke dedikationen til Mezcal og den mexicanske ånd.

Mezcal Los Siete Miserios lever i den mexicanske ånd

Unikke partnerskaber med lokale Maestros Mezcaleros

De stræber efter at respektere de mezcalske traditioner og skikke. Vores partnerskab med Maestros Mezcaleros i hele Mexico hjælper disse familier med fortsat at skabe den autentiske Mezcal samt at støtte de lokale mexicanske arbejdere. Samarbejdet sikre, at alle vores palenques, eller destillerier, følger traditionelle produktionsmetoder.

  • Ung Mezcal med varierende alkoholkoncentration.
  • Destilleret med 100% naturligt agavesukker, der kommer fra modne planter.
  • Fremstillet ved hjælp af traditionelle teknikker: bagning i underjordiske ovne, bearbejdet manuelt med trækøller eller af chilenske Tahona-heste, fermenteringen skal være naturlig uden tilsatte kemiske midler og destillering to gange i lokalt-håndlavede lerpotter.
  • Håndværksmæssig og begrænset produktion for at bevare hele Mezcal ånd, arv og tradition.

 

Her kan du læse mere Mezcal Los Siete Misterios.
Mezcal Los Siete Misterios laves af Maestros Mezcaleros i hele Mexico

Deres produktionsproces

Alle gode Mezcal starter med den korrekte produktionsproces. Hos Los Siete Misterios sikrer de, at alle detaljer sørger for at skabe Mezcal af den absolut højeste kvalitet.

Høst og ristning

Agave er den vigtigste ingrediens. Der bruges udelukkende modne agaveplanter, som er dyrket i lokale planteskoler i Oaxaca.

Agaver ristes i traditionelle underjordiske ovne lavet af jord og sten. Mezcaleros bruger desuden lokalt træ til at brænde ilden og placere flodsten ovenpå, som bliver ekstremt varme. Agaverne lægges på stenene og ristes i tre til fem dage.

Høst og ristning

Formaling, Fermentering og destillering

Når de er godt bagt, afkøles agaverne i et par dage før formalingsprocessen går i gang. Her følger de to fræseteknikker. Enten med traditionelle chilenske Tahona-heste eller ved hjælp af en håndskåret træhammer, som adskiller agavefibrene.

Derefter placeres saften og fibrene i store trækar, hvor de udsættes for fri luft. Den mexicanske temperatur og den regionale gær naturligt gærer agaverne. Derefter tilsættes der ikke andet end rent kildevand for at nå den ideelle styrke.

Til sidst anvendes to destillationsteknikker. Deres Artisanal Mezcals destilleres i kobberpotter, mens vores Ancestral Mezcals destilleres i forfædrenes lerpotter. I begge teknikker opretholdes traditionen ved at destillere to gange.

Formaling, Fermentering og destillering