TIMs Kugler

Ja, hvem her elsker ikke en god romkugle? Men savner du også kvalitet og smagen af spiritus i de romkugler, som du køber hos bageren? Så er du ikke alene!

TIMs Kugler gør op med dette i deres serie af vidunderlige “romkugler”, som er lavet af de bedste råvare både ift. bagværk og spiritus.

Verdens bedste romkugler

Denne elskede kage har fået et løft ved at blive parret med TIMs berømte Brownie.

Det er den med de ægte browniekendetegn: Friskbagt med saftig midte – mættet med mørk belgisk chokolade – omhyggeligt smagt til med den fineste Vestindiske Rom, gyldne Whisky, Gin og Tonic, Vodka og Kaffe Likør, eller med en skøn Amaretto og Irish Cream chokolade likør.

Tilsat Belgisk chokoladestykker, overtrukket og til slut et strejf af unikke toppings.

Smag dem i godt selskab og mærk hvordan hyggen breder sig.

 

TIMs Romkugler

Vores lækre sortiment af kvalitetskugler

Prøv forskellige variationer af vores sortiment af lækre og smagfulde “romkugler”.

TIMs kugler har eksperimenteret med et hav af forskellige smagskombinationer, indtil de perfekte matches blev udvalgt. De lækre friskbagte romkugler har fået et ‘facelift’ og er tilsat deres specielt udvalgte spiritus.

Prøv for eksempel TIMs Original Whisky Balls som kombinerer whisky og mørk chokolade. Belgisk chokolade og en fingerspids unik krymmel. Resultat er en smagsoplevelse i verdensklasse.

Ligeledes har TIMs lavet kugler på alt fra gin til amaretto – og naturligvis den klassiske ROMkugle.

TIMs Original Gin Balls

Historien om TIMs Kugler

TIMs Kugler er grundlagt af dansk-amerikaneren Tim Pape i København en kold novembermorgen i 1985. Savnet af sit hjemlands Chocolate Chip Cookies blev for meget, så Tim besluttede sig for at åbne sit eget bageri.

Tims kager blev hurtigt en succes, og senere blev sortimentet udvidet med basis i Tims søde tand og kærlighed til gode råvarer.

Millioner af Cookies, Brownies, Banankager og Romkugler er fløjet over disken siden bageriets spæde start for over 30 år siden. I dag er Tims bageri noget større end de 45 kvadratmeter, han startede med, men konceptet er det sammen: Smag, kvalitet og de bedste råvarer er grundlæggende værdier bag navnet TIM’s.

 

TIMs Historie